Μεσοθεραπεία με βιταμίνες

 

 

 

 

 

 

Η διατήρηση της λάμψης και της νεανικής φρεσκάδας του προσώπου αποτελεί προτεραιότητα για τη σύγχρονη γυναίκα. Η έκθεση στον ήλιο κάνει το δέρμα θαμπό, άτονο, ευαίσθητο, ξηρό, αφυδατωμένο, λεπτό, με ρυτίδες.
Στόχος στην περιποίηση του αφυδατωμένου δέρματος είναι να του προσφέρουμε τις κατάλληλες ουσίες, για να αντικαταστήσουμε τα λιπίδιά του και το νερό που λείπει από τις στιβάδες του.
Η μεσοθεραπεία λοιπόν επιτρέπει τη διείσδυση αυτών των δραστικών συστατικών απευθείας στην «πηγή» χαρίζοντας ενυδάτωση και προστασία από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.
Τι είναι
Πρόκειται για μία εξαιρετική ενέσιμη θεραπευτική πρόταση για την ενυδάτωση και τη σύσφιξη του δέρματος που μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Υπάρχουν διάφορα σκευάσματα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Αναλυτικότερα υπάρχουν σκευάσματα με καθαρό υαλουρονικό οξύ όταν στοχεύουμε κυρίως στην ενυδάτωση του δέρματος και σκευάσματα με κοκτέιλ βιταμινών, αντιοξειδωτικών και συσφικτικών παραγόντων (DMAE) όταν στοχεύουμε και στη σύσφιξη του δέρματος.
Για παράδειγμα, ένα από τα πιο εξελιγμένα σκευάσματα μεσοθεραπείας περιέχει 54 ενεργά συστατικά και είναι εμπλουτισμένο με ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και αμινοξέα που συμβάλλουν στη θρέψη του δέρματος, αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ενώ περιέχει και υαλουρονικό οξύ σε υψηλή περιεκτικότητα για συνδυασμένα αποτελέσματα.