Θεραπεία για Ζυγωματικά

Το υαλουρονικό  οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας, το οποίο βοηθά στη συγκράτηση νερού  στο δέρμα, κάνοντας το πιο ελαστικό , σφριγηλό και νεανικό.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VOLUMA

 Μια μορφή υαλουρονικού οξέος κατάλληλη για την αναπλήρωση του όγκου στο πρόσωπο, όπως είναι η περιοχή των ζυγωματικών, της παρειάς και της κάτω γνάθου.

Ονομάζεται Voluma και πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου.

Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, έχει εγκριθεί από τον οργανισμό ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων της Αμερικής.Το Voluma μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τη χρήση του.

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

Η εφαρμογή του γίνεται στο ιατρείο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επιτυγχάνεται, τελείως ανώδυνα, η εντυπωσιακή αλλαγή  του προσώπου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το Voluma τοποθετείται με απόλυτη ακρίβεια στα αναγκαία σημεία του προσώπου και δεν μετακινείται καθόλου, εφόσον η εφαρμογή του είναι τέτοια που δεν του το επιτρέπει. Η μόνη επιπλοκή από την εφαρμογή είναι κάποια  μικρή εκχύμωση, η οποία όμως αποκαθίσταται  πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 18 μήνες.